aku-dan-photography

Saturday, December 20, 2008

sedikit kata-kata dari kulop ludin


the wonder of teh tarik!!


blog nie aku buat selepas bebanyak blog yang dah pening aku nak updatekan.


persembahan aku bersahaja... ada yang betul dari kenangan dan pengalaman dan ada yang tercipta.


apapun, seperti yang tertera.. blog spenda pintal getah adalah blog apa yang aku suka apa yang aku cakap.


di blog nie akan aku luahkan apa yang aku rasa... mungkin ada yang terasa tapi hakikatnya memang begitu...


aku jadi diri aku sebenarnya.. takyah hipokrit...tetapi masih dalam keadaan waras.

danny and i

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...